Welkom

'Foen Jing' oftewel welkom op onze website van de Chinese Evangelische Kerk  'Geloof, Hoop en Liefde'. Een kerk die er in de eerste plaats is voor Chinezen uit de wijde omgeving van Den Haag. Met nadruk op de tweede generatie, dus tweetalig (Kantonees-Nederlands) en met een gastvrij welkom voor niet-Chinese vrienden. En met volle aandacht voor kinderen in een tweetalige zondagsschool.

Een Evangelische kerk van mensen voor wie een persoonlijke relatie met God voorop staat en die voluit willen gaan om het goede nieuws van Jezus Christus bekend te maken. In Den Haag, in Nederland en uiteindelijk tot de verste uithoeken van de wereld.

Een Kerk die God wil aanbidden met eerbied en eigentijdse middelen. Die mensen wil helpen groeien in hun geloof door een warme gemeenschap te vormen waarin aandacht is voor elkaar, voor levensvragen en actuele problemen. En die gelooft dat je niet alleen op zondag christen kunt zijn.

Wij nodigen u van harte uit om samen met ons God te aanbidden.


Ingeval van fouten op deze website kunt u contact opnemen met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.